又去咗食火鍋 開心仔🤪今次去咗但馬屋食一人一鍋但馬屋嘅受歡迎程度唔洗多講 每次經過都見到好多人等位 而令到大家咁心甘情願去等 除咗因為價錢夠公道 食物質素亦都相對高💯呢度嘅Dinner Menu有5款湯底 以及唔同產地嘅牛同豬比你揀🥢而我今次係衝住豬而嚟✨北海道夢之大地豚套餐🐷點解作為一個牛魔王 今次會揀豬呢🤤因為之前見到人介紹講到好正 而今次試咗 小妹表示真係好鬼正啊喂❣️豚肉片脂肪比例分佈平均 色澤光鮮紅潤 入囗感覺亦都好幼嫩 肉味充足 我係無點過任何醬汁已經覺得好好味🐖另外呢個套餐都係可以order牛牛嘅 提供嘅係澳洲產穀飼牛🐂同樣都好鮮嫩除此之外 餐廳仲有自助吧部份 可以自己去選擇雞肉/蔬菜/丸類/飲品 調味料區都好勁抽 可以講得出嘅醬料配基本上都應有盡有😆最後食到飽飽嘅時候 唔好唔記得食埋甜品 呢度有haagen dazs嘅雪糕食啊 仲有4款口味揀🍨最近但馬屋做緊夏日盛典🎐除咗特選套餐之外 仲有夏祭小遊戲 仲要係人人有獎架🎋而只要order主餐牌$289或以上嘅放題套餐 再送你"日本直送懷舊波子汽水放題" 夏日炎炎都即刻gur返晒啊😍#但馬屋 #觀塘 #夏祭 #火鍋放題 #放題
又去咗食火鍋 開心仔🤪今次去咗但馬屋食一人一鍋
✨北海道夢之大地豚套餐🐷