發覺係大家食~如果分開叫~好似叫車仔麵咁~好唔抵~因為叫碗麵加2個好味d既”食送” 都已經 $16 + $9 + $9 = $34叫十三會都只係要$33~而十八會都係$41~就同阿媽一人一碗XD~ 就咁睇個樣~十三會同十八會無咩分別~而事實上十八會多左5個”食送”~其中肥五花肉超多~而碗都係削搖麵~唔好期待有刀削麵既口感~不過都好過普少通既油麵、幼麵、粗麵~不過因為佢地削搖麵好長好似一條過~本身又粗過出面D粗麵~一咬斷~跌落去D湯度~就即刻水花四濺~所以千祈唔好著白色衫去食麵~至於D”食送”~由於都係就咁滾熟~都無咩特別好吃~媽媽好唔滿意個魚腐好樣衰~食落去同魚蛋差唔多~十八會多左既黑椒牛丸~只係俾半粒我有好多豬潤,五花肉,雞肉,火腿~奇特既係有火腿~總係覺得唔係好MATCH~湯底方面,好肯定有味精~因為食完我好口渴~飲極水都唔掂~我無叫到D 麻辣酸辣個D麵底D~因有辣椒油提供~而D辣椒油仲香~仲可以因應自己需要落幾多~另外,為左營養均衡,而叫左9蚊油菜~真係好貴~落左D好稀既腩汁但食唔出囉~只係見到菜上面有細細舊腩肉~證明左腩汁既存在~講真唔係好好食~不過可能價格還可以先咁多人黎食~
發覺係大家食~如果分開叫~好似叫車仔麵咁~好唔抵~
十三會($33) 同 十八會($41)

所以千祈唔好著白色衫去食麵~

至於D”食送”~由於都係就咁滾熟~都無咩特別好吃~

媽媽好唔滿意個魚腐好樣衰~食落去同魚蛋差唔多~

十八會多左既黑椒牛丸~只係俾半粒我

有好多豬潤,五花肉,雞肉,火腿~

奇特既係有火腿~總係覺得唔係好MATCH~

湯底方面,好肯定有味精~因為食完我好口渴~飲極水都唔掂~

另外,為左營養均衡,而叫左9蚊油菜~
真係好貴~落左D好稀既腩汁
但食唔出囉~

只係見到菜上面有細細舊腩肉~證明左腩汁既存在~

講真唔係好好食~不過可能價格還可以先咁多人黎食~
2012-12-17
$40 (Dinner)
十三會($33) 同 十八會($41)