2022-07-03
點解會係十字步? 因為真係要用腳骨力步行上呢個斜路先去到😂😂今次已經係第二次黎食,兩次都係食下午茶!上一次食生炸雞髀拼薯條覺得唔錯,今次再嚟試吓!今次就例牌叫生炸雞髀拼黑松露薯條,正確來講係扭紋薯條配黑松露醬!另外見今次有新Menu,窩蛋麻辣櫻花蝦撈麵併瑞士汁雞翼! 另外再加一個凍鮮奶同埋凍檸茶!首先講咗個山炸雞髀拼薯條先!雞髀依然出色,冇炸過火,唔鞋,就算炸左都唔覺得好熱氣!好食!薯條就正常,有薯仔味!另外就到新野窩蛋麻辣櫻花蝦撈麵併瑞士汁雞翼,因為本人比較鍾意食偏硬既麵質!特意提醒侍應因為之前食嘅蔥油雞扒撈丁好淋,但結果上台都一樣係淋!唔夠爽!最敗筆係個醬汁! 麻辣唔香唔麻,得個辣味但唔辣,唔知點解會有浸甜味!真係唔好食!反而兩隻瑞士汁雞翼就ok!夠入味! 凍鮮奶都有啲失望因為以為係樽仔鮮奶點知原來只係紙盒仲要另加10蚊!總結係下次所有嘅撈丁都唔會再叫!唔掂!反而炸嘢OK
總結係下次所有嘅撈丁都唔會再叫!唔掂!反而炸嘢OK
窩蛋麻辣櫻花蝦撈丁