2024-05-22 2737 views
咁啱經過銅鑼灣見到時代廣場對面有幾間食肆,就行過去睇睇,而元氣上邊就係好呷。👆🏿依間食肆主打台式火鍋放題,咁午市就分為幾個唔同嘅放題選擇,有正常款式、同埋午市100分鐘、60分鐘放題。但係由於午市指定放題係冇牛板腱食,所以我哋選擇咗正常款式嘅Level one $198+10,🐮🐮而佢最平嘅60分鐘放題係只需$98👍🏿講返食物方面,我哋揀咗個湯底係沙茶豬骨湯,捧上嚟嗰下就已經有好香嘅沙茶味。而佢哋出面都有唔同嘅手搖飲品同埋自製泡茶飲,熟食都有唔同嘅台式風味小食可以揀,尤其是炸物種類非常之豐富,但係衛生方面要做好d,因為我見到炸蝦卷個到夾住一絲頭毛😂🦐而講返最重要嘅牛板腱,我哋可以見到佢將一片片切成好細,令到成個口感豐富同埋易入口,反而牛五花味唔係好出總括而言,成個性價都高嘅,可以再去

總括而言,成個性價都高嘅,可以再去