2020-09-07
外賣自取七折!係七折呀!今日lunch同同事經過見到,都真係嘩左出聲,試問有幾多間餐廳做到七折!但我地出得黎都係堂食🤣午餐menu其實都好豐富,而且價錢合理。外賣七折真係抵到爛👍🏻lunch set加特飲先加10蚊,加18蚊仲有小食。同朋友都點左好多野好豐富😎黑松露炒蛋法式多士$18,黑松露夠香,炒蛋夠滑,多士夠脆口,入口真係香脆軟滑樣樣齊,十分推介👍🏻焗芝士蕃茄大菇$18得一粒菇就lonely左少少😂不過大菇焗得香軟,食菇軟滑多汁夠juicy🤤熔岩芝士焗巨雞髀飯$68雞脾有得塊面咁大、加上濃烈既芝士味,又係香濃多汁既一個菜式雞脾焗到有少少燶邊,但肉質仍然夠嫩,食落都幾有層次飯係炒底,加上蕃茄、雞蛋、叫洋蔥等,特別香口👍🏻特色鰻魚炒飯$78,醬油加蛋既炒飯,入口係另一種風味,入口甘香微甜,加上大大件嫩滑油脂香既鰻魚,真係一大享受😍楊枝甘露$10,白桃玫瑰花伴愛玉$10如果食lunch set,絕對推薦加10蚊轉特飲,尤其係楊枝甘露,豐厚既芒果汁底,加上大大小小唔同種類既果肉,非常足料👍🏻
焗芝士蕃茄大菇$18 得一粒菇就lonely左少少😂不過大菇焗得香軟,食菇軟滑多汁夠juicy🤤
熔岩芝士焗巨雞髀飯$68
雞脾有得塊面咁大、加上濃烈既芝士味,又係香濃多汁既一個菜式
雞脾焗到有少少燶邊,但肉質仍然夠嫩,食落都幾有層次 飯係炒底,加上蕃茄、雞蛋、叫洋蔥等,特別香口👍🏻 特色鰻魚炒飯$78,醬油加蛋既炒飯,入口係另一種風味,入口甘香微甜,加上大大件嫩滑油脂香既鰻魚,真係一大享受😍
楊枝甘露$10,白桃玫瑰花伴愛玉$10