2024-09-09 171 views
旺角女人街一向都有好多隱世美食⭐️以前成日見佢哋大排長龍~今日經過見佢哋新出咗午市套餐🥘最平$68就食到🤩唔使加一‼️仲送龍眼冰‼️亦可以優惠價加配小食🥗望落好似好抵食!入到去裝修好靚😻好有泰國風🇹🇭牆上掛著新舊泰王的畫同國旗添🇹🇭枱凳都係行木系古舊風🪑🪵【招牌船麵 豬/牛+$10】$88(套餐)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️湯底好濃!附上四種調味料🧂可以按自己喜好加🤣肉丸夠彈牙!牛的份量都好多🤩完全就係喺泰國食嘅味道👅推!【泰式香葉肉碎煎蛋飯】 $88 (套餐)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️香葉肉碎份量超多!重口味得嚟又好開胃😻再加埋流心煎蛋🍳平時食好少飯的我都忍唔住食晒成碟😂【青木瓜沙律🥗】 +$15⭐️⭐️⭐️🌶️🌶️又係超大碟😂😂但唔食得辣的千祈唔好嗌‼️平時食開譚仔5小都覺得好辣🥵但味道係好食的!食到辣嘅應該會覺得好過癮🤣【路邊雞翼】 +$22⭐️⭐️有3隻~即叫即做熱辣辣~味道好食的,但$22/3隻,性價比不太高~不過不失!【黑椒粟米餅】 +$18⭐️⭐️⭐️好脆好香口🌽未食過粟米餅嘅我覺得幾特別!淡淡粟米粒,值得一試!【班斕椰汁千層糕】 +$12⭐️⭐️⭐️椰汁係另上,淋上去之後,椰子味好重🥥班斕味相對少啲~口感都好煙韌🤣【泰式原條酸辣魷魚】
旺角女人街一向都有好多隱世美食⭐️
以前成日見佢哋大排長龍~
今日經過見佢哋新出咗午市套餐🥘
最平$68就食到🤩唔使加一‼️仲送龍眼冰‼️
亦可以優惠價加配小食🥗望落好似好抵食!

入到去裝修好靚😻好有泰國風🇹🇭
牆上掛著新舊泰王的畫同國旗添🇹🇭
枱凳都係行木系古舊風🪑🪵

【招牌船麵 豬/牛+$10】$88(套餐)

【泰式香葉肉碎煎蛋飯】 $88 (套餐)

【青木瓜沙律🥗】 +$15

【路邊雞翼】 +$22

【黑椒粟米餅】 +$18

【班斕椰汁千層糕】 +$12

【泰式原條酸辣魷魚】 $138
⭐️⭐️⭐️超級大條‼️淋上泰式酸辣醬,酸酸甜甜好開胃🤤食落都好鮮好彈牙~但自己覺得定價有點高😬

【龍眼冰】 跟餐
⭐️有龍眼粒,但真係好甜好甜‼️好似飲緊蜜糖咁🥵唔太推介🙏🏻

【泰式綠奶茶】 跟餐+$12
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個好飲!唔會好甜!泰式奶茶多咗浸綠茶味🍵好特別!必飲‼️

整體午市套餐性價比都好高!
店員都好nice🤣
同朋友坐咗好耐吹水都唔會話趕人👯‍♀️