數數手指第一次來這間韓國餐廳已經超過10年了,當時驚為天人因為是少數把韓國的原汁原味韓燒帶到香港,今次趁住有10周年優惠,可以用返10年前嘅價錢下單,詳情優惠可以問吓店員 個人來說,推薦就是護心肉,肉味香濃又夠嫩滑今次我哋係中午時間過嚟,發現原來午市定食性價比好高,我們點了烤牛肉定食和人蔘雞湯,兩款午餐評價都唔錯人蔘雞湯用咗原隻嫩雞釀入各種材料,如糯米、紅棗、韓國人蔘、熱騰騰超級暖胃, 真材實料長時間燉煮,雞肉軟嫩,沒有想到這裏的人蔘雞湯質素都唔錯烤牛肉定食就啱晒唔夠時間,又想食韓式燒肉,有六款配料好齊全,就連生菜都齊備,用了韓式醬汁醃製微甜,就算唔食辣都適合,泡菜方面比起一般韓國餐廳更高質,酸辣平衡度啱啱好,忍唔住出去自助吧refill—————————————————喜來稀肉 (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街41-51號金龍大廈地下3號舖及1樓—————————————————

個人來說,推薦就是護心肉,肉味香濃又夠嫩滑

—————————————————

喜來稀肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街41-51號金龍大廈地下3號舖及1樓

—————————————————