2019-10-01 267 views
新麻蒲不嬲都好出名,呢日專情黎食午市烤肉餐😋呢到採光好好,有自然光射入黎,成個感覺好精神舒適~仲一直播住韓文歌曲一坐底就有人送上一啲餐前小食我地叫左特級午市套餐,包括4款肉同菇類,仲有杯特色餐飲! 話咁快啲肉就上左,啲肉都大大塊!霜降牛肉牛味重,口感好好五花肉,佢個爐火力好足,咁大塊肉唔駛一陣就熟左啦。我會將啲肉剪細,咁就可以方便用生菜包黎食啦!爐邊蛋蛋、泡菜、韓式辣醬都係我必加既😋 順便一提,啲生菜食晒係可以再叫佢添㗎護心肉同牛肋排都係有葉過,味道比起頭先嗰兩款濃烈好多,基本上啲醬汁都係唔需要沾,呢個時候食佢套餐附有嘅紫菜飯就最啱啦~啲菇款燒一陣就變熱啦~👍🏼火力足嘅好處👍🏼欣賞佢最後配菇咁樣就可以當係配和番啲熱氣😂餐飲都大大杯👍🏼
新麻蒲不嬲都好出名,呢日專情黎食午市烤肉餐😋

一坐底就有人送上一啲餐前小食

霜降牛肉牛味重,口感好好

啲菇款燒一陣就變熱啦~👍🏼火力足嘅好處👍🏼
欣賞佢最後配菇咁樣就可以當係配和番啲熱氣😂