2018-08-22
難得今日媽媽放假就決定去遠少少既地方飲茶😗 呢間酒樓裝修唔算新 但好旺場😮 見啲侍應都做到冇停手 服務正正常常啦飲午巿茶 覺得啲野食都好抵食👍🏻 有唔同既套餐可以選擇 有份量較多既炒粉麵再配點心又有 如果唔太肚餓 細份啲點心拼盤又有😍 岩晒唔同食量既人呀我地嗌左兩個套餐 分別係任選超值套餐同點心大拼盤 點心拼盤有六件點心 份量少少 但勝在乜都有啲😝 而任選超值套餐有盅蒸飯又有碟菜 生菜既份量幾多 岩晒忙碌既都巿人喺晏晝可以均衡飲食🤤 我地仲另外加左$7要碟鮮蝦腐皮卷 本身諗住加七蚊咁少 最多得兩件架姐🤔 但上枱時 竟然有三件 真係好驚喜 岩岩炸起 熱辣辣又好脆卜卜⭐️ 下次再黎都一定會叫呢碟腐皮卷😆埋單連加一都係80.5蚊咋 真係好抵食😋 上菜速度都算幾快 加分加分😼 午巿飲茶都可以咁抵 一定要推介比大家!!