2015-06-16 832 views
點心友, 可以話係我屯門最喜愛既點心食堂之一總係1至2星期去一次!!!不過點心友質素比較唔穩定, 時好時壞, 4,5次總有一次唔太好食我發現午市會比較好食, 可能專注點心較多!!!本身唔係食「7」, 仲有「差」燒餐包, 不過賣晒!埋單$218蚊 3個人好味之選咖喱魷魚, 今次咖喱汁好辣, 好入味, 同埋好爽口(之前食過霉霉地口感)腐皮卷我每次都會點蝦肉非常足料, 外皮好脆, 正所謂啖啖肉 燒賣一般魚翅餃, 第一次以為唔熟, 叫佢再蒸過第二次再黎, 又係好難食, 點解呢點解呢?? 我之前食係一舊肉, 有雲耳, 類似魚翅既野, 口感好好, 較乾身, 好實既感覺但今次咬落去好似一舊肥豬肉, 好淋, 個皮已經爛晒, 好難食(估計係失準, 之前食係好食既, 下次比多次機會佢 會再試)  蝦腸, 可能已經都晚市, 天氣又熱, 蝦已經霉霉地......排骨鳳爪煲仔飯, 多左火喉同埋排骨好食左, 其實同佢地26蚊既飯係一樣, 一樣只係煲上定碗上 (我覺得XD)沙薑雞腳 真係好難食視覺上已經甩晒骨, 好淋, 煮左好耐無人點咁, 爛晒同黑左, 味就差唔多, 但唔會再點最後, 可以佢地習慣性趕人地走, 我
點心友, 可以話係我屯門最喜愛既點心食堂之一

總係1至2星期去一次!!!

我發現午市會比較好食, 可能專注點心較多!!!

本身唔係食「7」, 仲有「差」燒餐包, 不過賣晒!

埋單$218蚊 3個人
好味之選

咖喱魷魚, 今次咖喱汁好辣, 好入味, 同埋好爽口

(之前食過霉霉地口感)
腐皮卷我每次都會點

蝦肉非常足料, 外皮好脆, 正所謂啖啖肉
燒賣一般

魚翅餃, 第一次以為唔熟, 叫佢再蒸過

第二次再黎, 又係好難食, 點解呢點解呢??

排骨鳳爪煲仔飯, 多左火喉同埋排骨好食左,
沙薑雞腳 真係好難食

味就差唔多, 但唔會再點
最後, 可以佢地習慣性趕人地走, 我地未黎齊D野就問我地打唔打包, 仲2次想收我地既碗

明明出面無人等位, 8點唔夠未到收工時間, 點解要咁趕@@

2015-06-14