2013-03-05
行完街, 路經加拿芬餐廳入面環境裝修唔錯, 入面有一大排落地窗座位。我點選了個午市定食, 比想像中平, 有前菜, 味增湯, 主食同甜品,都係60度, 這環境, 我個人就覺得係超值.我選了滑蛋吉列豬扒定食飯,前菜係雜菜沙律, 有少少黑酢, 唔錯, 連平時唔係咁食生菜的我, 都入到口.味增湯都算濃, 豬扒定食個豬扒脆卜卜 ,仲有肉汁添, 正. 但我覺個飯份量少咗啲, 我覺得男仔未必夠(我估), 因為我就剛剛好~ 甜品係一個巴乎, 超正但我個FD話係次次唔同款, 上次佢係生果拼盤, 無我今次個咁正, 哈~ 正明我比佢好彩我個FD就選了咗和牛肉薄燒。(我當然搶黎影張相先啦)我偷食咗一件, 唔錯, 以薄薄的牛肉包捲住乾蒜和蔥(佢話係和牛黎),好味。但只有4件, 我又無理由食晒佢架.(份量多啲就好了)食完之後, 我覺得係值得推介, 所在返黎寫食評因此初時我睇咁的格局, 我真係以為收好貴, 又估唔到原來收幾十蚊一個Lunch, 都可以咁的環境同服務, 真係估佢唔到.我下次都會再黎.
我選了滑蛋吉列豬扒定食飯,
味增湯都算濃,
豬扒定食個豬扒脆卜卜 ,仲有肉汁添, 正.
甜品係一個巴乎, 超正
哈~ 正明我比佢好彩
我個FD就選了咗和牛肉薄燒。(我當然搶黎影張相先啦)
我偷食咗一件, 唔錯,
食完之後, 我覺得係值得推介, 所在返黎寫食評
都可以咁的環境同服務, 真係估佢唔到.
我下次都會再黎.