2022-07-07
今日同朋友book咗1:45pm打算食午市放題~~我哋揀咗最平嘅牛五花+海鮮任食放題🐷湯底因為我哋都鍾意食辣所以揀咗麻辣大辣!🔥🔥🔥🌸湯底好香,可惜都係唔夠辣🥹皆因上次食過中辣覺得唔辣所以今次嗌大辣點知都係唔辣!但個湯底係好香嘅。🌸牛方面揀咗最平嘅套餐牛五花,肥牛超硬好唔掂⋯⋯就算淥快啲都好,都於事無補,又鞋又硬,質素好差。🥲🥲🥲如果入嚟係好想食牛嘅,建議大家都係揀返高級套餐,之前食過係好食好多!😃🌸朋友話蝦硯質素好好,下次可以不停嗌代替個牛五花哈哈!硯真係唔錯,粒粒都精神大粒!❣️❣️❣️三款滑都ok!!🌸自助配料選擇好多,仲有好多好特別嘅台式食物可以夾,正常發揮。btw有我最鍾意嘅豆腐串好驚喜🥰!🌸嘢飲都多選擇,仲有好多都來自台灣嘅飲品,唔錯。🌸主食方面出邊仲有滷肉飯可以自己裝,仲有烏冬、新竹米粉、王子麵同埋寬粉。順帶一提,仲有鹽酥雞同埋台灣腸好好食,呢啲熟食係可以自己落單~總括來講都算係唔錯,不過就冇雪糕🍦🥲仲要我哋食耐左都冇人趕我哋走🥺so lucky!!
我哋揀咗最平嘅牛五花+海鮮任食放題🐷
湯底因為我哋都鍾意食辣所以揀咗麻辣大辣!🔥🔥🔥
🌸嘢飲都多選擇,仲有好多都來自台灣嘅飲品,唔錯。
總括來講都算係唔錯,不過就冇雪糕🍦🥲
仲要我哋食耐左都冇人趕我哋走🥺so lucky!!