2024-08-03 249 views
今日下晝時間同partner傾完嘢之後,突然之間好想食燒肉,於是大家喺社交平台上面搵吓有啲乜嘢燒肉放題嘅好介紹,咁啱俾我哋見到呢一間餐廳好多人推介,於是就一心諗住走過嚟試吓!!地點位置非常方便,喺旺角 地鐵站一出上去就到,唔錯!!呢度嘅套餐非常之豐富:強烈推薦呢一度嘅生蠔,呢一度嘅生蠔真係刺身級數,但係可以用嚟做燒肉放題真係冇得輸,而且呢一間店舖亦都非常之貼心,準備咗蒜蓉同埋辣椒,可以自己炮製超好食嘅蒜蓉燒蠔,淨係食呢個都已經回晒本啦哈哈哈!!餐廳主打嘅午餐「雨餐」,包括A4黑毛和牛和尚頭、A4黑毛和牛後腰肉、A4黑毛和牛牛肩、A4黑毛和牛薄切。真材實料,每一種肉都新鮮,食落去肉汁四溢、滋味十足。重點最吸引嘅當然唔少得呢塊A5和牛西冷。肉心嘅部份十足嫩滑,入口即溶。感覺到滿滿飽足感,而且幾好咬,口感獨特基本上呢一間餐廳做放題嚟講質素好高,價錢亦都好合理,可以值得推介俾大家有時間嘅話都過嚟試吓

地點位置非常方便,喺旺角 地鐵站一出上去就到,唔錯!!

呢度嘅套餐非常之豐富: