2020-12-21 65 views
今日襯人少少專登過來幫襯德國熱狗,畢竟田灣冇嘢食好耐啦!雖然比前幾日人少,但係熱狗都係排曬大長龍,排左好耐都順利落左單,個收銀都好好態度,仔細咁講清楚套餐包乜(今日有優惠可以免費升級套餐),問返需要落乜醬,見我帶住小朋友都仔細問係米比小朋友食,因為三色醬有芥辣,小朋友可能食唔到!好彩有佢提醒!👍落左單後都等左好耐,小朋友開始不耐煩,個收銀姐姐都好好態度咁幫手安撫小朋友,同解釋返!真係比個like👍咁其實都明嘅,間舖得兩個人做嘢,做到踢曬腳!呢個係唯一不足,希望真係可以儘快改進!🙏🙏返到屋企襯新鮮滾熱辣就開餐啦,好好食!啊女即時話晚餐再食多次😂😂因攞到返屋企啲醬已經花曬,冇影到相!搵日中午帶埋女女堂食po返張靚相!總體來講味道👍服務態度👍相信會經常幫襯👍
今日襯人少少專登過來幫襯德國熱狗,畢竟田灣冇嘢食好耐啦!

因攞到返屋企啲醬已經花曬,冇影到相!
搵日中午帶埋女女堂食po返張靚相!

總體來講味道👍服務態度👍相信會經常幫襯👍
2020-12-20
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$35 (Lunch)
Dining Offer
Coupon