2021-09-21 713 views
平日下午兩時多, 等了兩張枱便可入座. 如果想省時, 可預訂坐位或可遙距攞位. 座位闊落, 午市用餐時間只得80分鐘.我們叫了三個午市套餐, 銀鱈魚定食, 雜錦魚生飯&霜燒海鮮丼, 每個套餐分別有前菜, 芝麻醬汁沙律&麵豉湯. 食物是由一條機械龍運送到餐桌枱, 自行提取😅銀鱈魚定食與平時日本餐廳銀鱈魚品質相約, 若然魚皮再略煎可能會好一些雜錦魚生飯雜錦魚生飯有多款魚生, 連甜蛋計總共有12款, 滿足心多多的我😬 魚生新鮮尤其牡丹蝦, 海膽三文魚子也不錯😋👍 魚生飯是有味飯, 內裏有少許芝麻紫菜碎都幾好味霜燒海鮮丼火炙三文魚, 左口魚&帆立貝, 雖然只得三款, 但是食物質素也不錯

銀鱈魚定食
與平時日本餐廳銀鱈魚品質相約, 若然魚皮再略煎可能會好一些

雜錦魚生飯

霜燒海鮮丼

2021-09-21
$180 (Lunch)