2022-08-09
(2021到訪) 新鮮有水準的刺身!份量都唔吝嗇 😜好味指數: 👅👅👅👅👅抵食指數:💰💰💰回頭指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️因為圓方的泊車優惠,間唔中就同屋企人黎圓方,果次試試呢間日本餐廳。環境唔錯,好多卡位,比較高privacy👍🏻 服務都好好 間唔中就過黎睇下你要唔要斟水👍🏻由於本身鍾意刺身,難得黎到收費比較高嘅日本餐廳就唔想食魚生粒粒丼飯啦1️⃣特上刺身定食🤤 👍🏻 刺身款式多 有7款👍🏻每款刺身都大大件厚厚的👍🏻重點每舊都係好新鮮! 帶子是鮮甜的😋隔左成年仲係好難忘! 👍🏻另一難忘一定係佢一小碟的海膽!碟仔雖小 但份量比我想像多 好 多!食極仲有😋而且係超新鮮好味 唔係比垃圾你 🥺 🥺好食到想cry 真係每款刺身都食到佢獨特嘅鮮味👍🏻白飯配有飯素 配埋蟹肉同海膽撈飯 真係好正🥺覺得呢200幾蚊比得好值🥺2️⃣ 銀鱈魚西京燒定食又係好好食 可惜冇影相! 👍🏻份量好大件 👍🏻有濃濃的魚油香同埋魚味👍🏻一啲都唔覺油膩 第一次食西京燒表示一試難忘🤤連平時唔好食魚嘅妹妹都大讚好好味! 總結覺得佢嘅材料好新鮮,喺圓方商場黎講完全對得起佢嘅價錢。如果想食平啲,食佢啲烏冬定食天婦羅定食應該都唔錯😋
新鮮有水準的刺身!份量都唔吝嗇 😜
🥺好食到想cry 真係每款刺身都食到佢獨特嘅鮮味
👍🏻白飯配有飯素 配埋蟹肉同海膽撈飯 真係好正🥺
覺得呢200幾蚊比得好值🥺
2️⃣ 銀鱈魚西京燒定食
又係好好食 可惜冇影相!
👍🏻份量好大件
👍🏻有濃濃的魚油香同埋魚味