2022-07-27 780 views
繼續我哋既大角嘴午餐遊,見咁耐無寫食評,其實係因為化骨龍博主被化骨龍太投訴要減肥減磅。咁都係既,大熱天時,熱到連行街都身水身汗,咪食少啲,食精啲囉。《雞仔》其實開左好鬼耐架喇;不嬲都係我吾想唸午餐食乜嘢既時候,隻腳自動行去報到既地方。點解?平!$55 一碟鷄飯配有保證質素既三色醬! 仲送椰子雞湯潻! 靚!海南鷄走骨大件,有胸有翼好彩嗰日師父仲配隻雞槌過你!海南雞極滑入口,再聞吓啲油飯香,然後再一啖送入口。嘩。。呢個配搭算係減肥中既我每天既慰籍。。正!除咗雞,好友既炭燒豬頸肉直頭大份到我嘩左出聲。比雞飯貴一蚊,豬頸肉爽!香!又大份!我個人冇食,不過好友直頭話係肚餓之選!值得一提,服務員口罩小姐又後生又有求必應。要水有水,加醬又ok ; 好友加飯又冇問題;又見忙住清枱兼上菜,見佢忙到團團轉都咁幫手,都讚下嘅。總結: $55 好味走骨啖啖肉。送埋湯。其實幾抵!

嘩。。呢個配搭算係減肥中既我每天既慰籍。。

總結: $55 好味走骨啖啖肉。送埋湯。其實幾抵!

2022-07-26
$58 (Lunch)
  • 海南鷄飯