2023-01-14 55 views
去到長沙灣搵野食,眼見好多like既居酒屋,心諗應該唔差架啦,小編一於拉同事入去食午餐🧐。泡莱炒千葉黑䐁肉 🐖🥬2.5/5小編唔食洋蔥,眼見呢盤野真係配菜多過肉🥲,豬肉份量比較細片,可以再增加多啲會更開心🙂。泡菜又無乜,又唔夠酸辣,只可以用普通餵飽自己黎形容呢碟野,下次真係唔叫呢個。一口黑豚肉溫泉蛋丼 🐖🍳3.5/5賣相幾好睇,一口肉望落軟淋淋幾好咬,食落都幾有豬肉味。🤭🤭🤭但食到底啲飯索汁都幾鹹。😅地點:位於青山道既地舖,附近食肆多,係食飽搵地方行就無了,食完都翻office休息算。環境:日系木系裝修,伴隨日本音樂,幾有日本文化氣息,係舖頭細,位置比較迫啲,我後面係收銀機,好近🤣🤣。價錢:每人75蚊,要加一,但佢包前菜,蒸蛋,同麵鼓湯都幾滿足,下次唔嗌小編既泡菜豬肉了🙈。服務:明明舖頭都幾細,店員唔會主動倒水,午市限時45分鐘食飯。

泡莱炒千葉黑䐁肉 🐖🥬2.5/5

泡莱炒千葉黑䐁肉

一口黑豚肉溫泉蛋丼 🐖🍳3.5/5

一口黑豚肉溫泉蛋丼

地點:

環境:

價錢:

服務:

明明舖頭都幾細,店員唔會主動倒水,午市限時45分鐘食飯。
$75 (Lunch)