2017-12-31 1515 views
今日同朋友近近地屋企附近食lunch,朋友食過晚餐話ok,但我地今日去食lunch,我覺得唔。好。食。由於我盡量小食牛,而且見到隔離枱既辣野好似好辣。E餐既九層塔同墨魚又好似9唔搭8咁。所以得返B同C可以揀。其實菠菜同三文魚都唔似會好食,揀無可揀唯有B餐:百里香忌廉野菌闊麵 。另加8蚊可以有餐湯同麵包。餐都夠熱,而且味道ok,但老實講係乜湯真係飲唔出。個包,熱熱地都脆既,不過落埋牛油都無乜味,而且面頭好多粉主菜:百里香忌廉野菌闊麵 闊麵質地好硬,唔係彈牙好咬口果種硬,係硬骨骨煮唔透果種硬。説好的百里香味唔知去左邊。唯獨係野菌數量不小,汁既稀杰度都ok。餐飲方面,我想鬧人!話明係鮮橙汁,落單之前都特登問清楚係橙粉開水定真係鮮橙汁。問個侍應佢答唔出,之後待應問經理。經理答 :< 橙汁先生>四個大字,我地話好之後佢先話要另加5蚊。ok,如果係真既橙汁先生的話我覺得是合理的。結果係唔係橙汁先生大家有眼睇。待應放底果下我真係o左咀。乜原來橙汁先生轉左係橙漿開水我都係第一次見識!!我份餐加湯加<橙汁先生>,81蚊結帳,因為午餐不收加一服務費。浪費我食物方面既quot

餐湯

另加8蚊可以有餐湯同麵包。
餐都夠熱,而且味道ok,但老實講係乜湯真係飲唔出。

餐包

個包,熱熱地都脆既,不過落埋牛油都無乜味,而且面頭好多粉

百里香忌廉野菌闊麵

主菜:百里香忌廉野菌闊麵
闊麵質地好硬,唔係彈牙好咬口果種硬,係硬骨骨煮唔透果種硬。

橙汁先生???

結果係唔係橙汁先生大家有眼睇。
待應放底果下我真係o左咀。
乜原來橙汁先生轉左係橙漿開水我都係第一次見識!!

浪費我食物方面既quota,你俾返81蚊我我都唔制

2017-12-31
$81 (Lunch)