2019-10-17
今日放工好肚餓,心大心細食咩好?見到呢間叫喇沙就入去睇下。原來已經夠下午茶時間 ,睇咗一陣餐牌最後決定都係食午餐A 炸雞髀蛋飯 配咖哩汁。個賣相好靚:- 咖哩汁加咗啲好似椰汁嘅白色汁- 炸雞髀有一 塊生菜墊底個咖哩汁:對於我唔食得 辣嘅朋友嚟講有啲辣, 好彩有跟嘢飲 ,一邊食飯要一邊飲嘢 。但係如果你食得辣個咖哩汁好味,好香咖哩味 ,而椰香味唔算太重, 只係個汁已經夠你送飯。到隻雞髀 :食得出冇落粉炸,而個皮相當脆身,睇個底略嫌炸得黑咗啲 ,總括嚟講 都可以 再嚟幫襯。服務方面:我都覺得可以。但就係奇怪,唔係枱枱有紙巾盒,咁啱今日食炸髀,食到成手都係油,仲要自己摷袋拎紙巾就好唔方便 。食食下 隔離枱太太走 仲好大聲話都冇人招呼嘅?或者咁啱 佢哋嘅時候比較忙啦,我自己就覺得都可以,搵個機會下次再嚟食過!
見到呢間叫喇沙就入去睇下。
個賣相好靚:
- 咖哩汁加咗啲好似椰汁嘅白色汁