(Non-member)
2010-07-22 8 views
見到食評心思思想試吓就來食,地點是無埃華街咁旺,但如果好食,幾難找也要來,因為是假期呢度就好靜,剛好來到只有我一個客,後來才多一個。我要咗鐵板牛扒拉麵,天氣熱不想食飯,有芥末汁同燒汁選擇,我要了芥末汁,另拉麵湯底我要豬骨湯底,佢重有蕃茄湯底你選擇,其實這是定食套餐,所以有前菜、甜品同餐飲,我要咗凍奶茶(凍概都不用加$,少有呀),等了陣嘢食就來啦,嘩!牛扒加咗芥末汁就是勁好味,碗拉麵份量剛好,太多就食唔晒,豬骨湯底也好味不會覺得是味精湯,成個餐只收32蚊超抵食,走時同老板娘(我猜)講好好食,佢話這裡試業咗半年了(但我都唔知),我希望佢生意興隆,越做越多客,咁我就有得繼續食啦!其實現在大角咀已多咗人找好嘢食。
前菜是螺肉(我食咗l隻影相前),重有甜品但無影
牛扒加芥末再用鐵板另上(熱辣辣呀)
配料都唔少!
2010-07-18
$32.00 (Lunch)
前菜是螺肉(我食咗l隻影相前),重有甜品但無影
牛扒加芥末再用鐵板另上(熱辣辣呀)
配料都唔少!
  • 芥末汁鐵板拉麪定食(不收加一)