2021-12-25 330 views
一直都好掛住韓國嘅紫菜包飯同埋拌飯,但又冇得去旅行,而家就喺香港食住韓國菜先😋。假日12pm至到5:30pm都有午餐set同snacks 餐,附送飲品又平過主餐牌單點!.🥢牛肉石鍋拌飯($58)ʟᴜɴᴄʜ sᴇᴛ - ʜᴏᴛ sᴛᴏɴᴇ ᴘᴏᴛ ʙᴇᴇғ ʙɪʙɪᴍʙᴀᴘ拌飯都幾豐富,有牛肉、雞蛋、紫菜、蘿蔔絲 等等嘅配料,撈埋跟餐附上嘅辣醬同泡菜黎食幾惹味😋!我覺得食落都算正宗(比較我喺韓國留學食到嘅😝),如果店家可以加啲麻油就更接近韓國嘅味道啊🤣。.🥢韓國紫菜包飯($42)sɴᴀᴄᴋs sᴇᴛ - ɢɪᴍʙᴀᴘOriginal 紫菜包飯嘅配料不外乎蘿蔔絲、雞仔、青瓜、酸蘿蔔,自己覺得單食呢份gimbap會有啲單調,爭咁啲辣味。夾埋泡菜嚟食味道豐富好多🤣所以…我冇咗泡菜唔得!.🍹 紅棗蜜(近餐附送)ᴊᴜᴊᴜʙᴇ ᴊᴜɪᴄᴇ
🥢牛肉石鍋拌飯($58)
🥢韓國紫菜包飯($42)
sɴᴀᴄᴋs sᴇᴛ - ɢɪᴍʙᴀᴘ
🍹 紅棗蜜(近餐附送)
ᴊᴜᴊᴜʙᴇ ᴊᴜɪᴄᴇ