打邊爐真係點食都唔會厭🤣 八幡屋涮涮鍋有幾款放題可以揀 有唔同時間 唔同肉類 仲可以揀食唔食刺身~生蠔刺身海鮮火鍋盛宴 - 日本黑毛和牛 $449原價八百幾 依家有半價優惠 超級抵啊 生蠔刺身海鮮任食~ 日本黑毛和牛果然係唔同啲 油脂分布平均 口感軟嫩 肉味香濃 豚肉都唔差 啖啖豬肉香 加埋個湯底 味道非常豐富😋 我地都忍唔住叫左好多碟嚟食任食任飲多款涮涮鍋配料 熟食 汽水 甜品🍮 配料應有盡有 當然唔少得蔬菜同丸類啦🍥 熟食最推薦燒羊架 相當肥美 又唔會太騷 放題嚟講算超高質😍 甜品都幾多選擇下 唔係個啲cheap cheap雪糕 係韓國日本Haggle Dazs雪糕🤩 當然仲有其他甜品選擇~八幡屋涮涮鍋📍旺角彌敦道628號瓊華中心12

生蠔刺身海鮮火鍋盛宴 - 日本黑毛和牛 $449

八幡屋涮涮鍋