2020-02-18
今日星期六,返工辛苦左成個星期,感覺一定要輕鬆下,係openrice又見到間幾特別嘅coffee shop,係半山嗰邊,又可以睇纜車,好似好chill咁,於是諗住試下揸車上到去,然後係條細路行返落少少就見到,好彩有個牌指,指示都幾清晰黎到原來裝修緊,不過個view都冇頂住門口又少少嘢賣餐牌簡潔,我同男朋友揀左A同D餐再加嘢飲,佢拉尾見到人地蛋糕櫃到有個芒果芝士蛋糕,覺得好吸引,仲叫埋黎食添A餐係all day breakfast加蘑菇火腿忌廉通粉,個蛋煎得好靚,薯餅又大塊😋😋男朋友嘅D餐係cabonara,黎到俾個size嚇親,好大碟,但佢大食開,食得飽飽的,d料又多,正芒果cheese cake又幾好食,餅底好正我地仲嗌左個apple tea加cappacino,隻公仔超得意,俾佢吸引左,飲住嘢望住架纜車上上落落都幾得意,係一個好好享受,好天仲可以坐出去添🥰總括黎講,係一間好relax嘅餐廳,食物又唔貴又好食👍🏻👍🏻
黎到原來裝修緊,不過個view都冇頂住
門口又少少嘢賣
芒果cheese cake又幾好食,餅底好正