2020-02-20 745 views
好耐之前同朋友嚟過呢間位於半山嘅cafe,感覺好悠閑,宜家諗返起都好回味。💭 餐廳環境好舒適,好多木製嘅傢俬同裝飾,俾人一種好柔和、好relax嘅感覺。😌 喺正門入口位置附近擺放咗唔少精品,富有香港特色,作為土生土長嘅香港人,不禁覺得好有親切感!💕·餐廳分咗室內同室外兩部份,我哋揀咗室內近窗邊嘅位置,間中會見到有電車🚃經過,影相打卡一流。📸 ·食物方面都幾多元化🌏,西式、日式、中式都有。由於朋友都係細食之人,所以我哋叫咗一個set同蛋糕share嚟食。·🔸 Signature Set B($78)4款Signature Set之中,我哋揀咗Set B,係芝士火腿雞絲奄列配茄汁豆及青沙津、吉列魚柳、牛角包。熱辣辣嘅牛角包 🥐 配半溶嘅牛油當然無伏!🤤 另外值得介紹下芝士火腿雞絲奄列,奄列入面有半流心嘅蛋汁,配埋火腿同雞絲一齊食,好正!·🔸 芒果芝士蛋糕($45)超香濃嘅芒果味🥭,好似食緊芒果雪糕咁,每一啖都係幸福嘅味道!🥰·🔸 Flat White($36)朋友試咗佢哋嘅咖啡☕️,唔錯呀!😆·餐廳環境同氣氛我會俾好高分,食物方面都好唔錯,食下嘢、影下相,可以好好放鬆下。另外餐廳原來可以包場

🔸 Signature Set B($78)

🔸 芒果芝士蛋糕($45)
🔸 Flat White($36)
朋友試咗佢哋嘅咖啡☕️,唔錯呀!😆

餐廳環境同氣氛我會俾好高分,食物方面都好唔錯,食下嘢、影下相,可以好好放鬆下。另外餐廳原來可以包場BBQ🍢🔥,想同班朋友搞party嘅話,又多個選擇!😎
$80 (Tea)