6月4日下午約16:30左右在富昌半島漁港外賣燒鵝半隻$190、回到家裡沒有即時打開、放在餐臺上、等到約18:00左右食飯、打開燒鵝、全部都是肥到食唔到、加上有燒燶的味道、小朋友夾咗幾快食、但都要吐出來、隨後打電話給職員、職員叫發照片給他跟進、職員睇完打電話給我、說因為半隻燒鵝沒有完整無缺的放在他們的外賣盒裏面、加上我哋有食過、沒有即時拍照給他們、或者即時拿過去給他們、所以與他們無關、由於我不是住附近、加上大家食飯時都不會將D餸菜由上至下亂咁番、所以夾咗上面幾塊見到下面全部都係咁樣、我不是要賠償、我只是想反映一下意見、但是職員一句唔好意思都無、唔關我啲事、已經賣咗俾你啦、仲要講到好似係我嘅錯咁、我真係好唔名、點解呢間嘢仲可以係度開咁耐、員工個個服務態度非常惡劣、如果唔係小朋友要食燒鵝、我都唔會去同佢哋買、各位高層真係要関注一下D員工的服務態度、半島漁港係富昌都係出咗名嘅服務態度非常差的
燒鵝
TakeAway