南瀛水產

Nan Ei Sui San
近排做嘢超努力,又要嚟南瀛食返餐好嚟鼓勵下自己☺️高水準食物、貼心服務、日式裝潢— 今餐💯分啊🥰蚧味噌甲羅燒係我每次必叫嘅,蟹膏香濃,食落口感綿密,食到我舔舔脷🤩極上壽司盛CP值超高,款式多樣,海膽鮮甜,吞拿魚又夠肥美,魚籽軍艦都超好食👍🏻活貝盛合真心都係must try,活鮑魚超級生猛,扇貝、蛤蜊大大粒食落,又超級鮮甜,好有海水味,同埋有職員一對一咁樣幫我哋燒好晒,好正😁牛肉烏冬一定要食,湯底清甜,烏冬份量足,牛肉薄切又大大塊,食落好嫩滑☺️另外仲叫咗燒鱈魚,配沙律醬超好味,枝豆亦都好好食,呢兩款好開胃,喺主菜未嚟嘅時候食極唔停😋

2024-10-28
Type of Meal