2018-02-16 263 views
情人節同女朋友去食, Book左位唔使等, 環境唔錯, 空間都幾大下, 我地叫左3樣野食, 份量好足夠。加多加多:  即係印尼沙律, 加多加多係個醬既名, 多數配多種蔬菜同埋蝦片來吃, 呢度D蝦片用左較硬身既, 出到來都夠脆, 個醬夠濃加埋少少辣,好好味, 必食之選。印尼醬燒雞: 可以揀1隻或隻半隻, 燒出來唔會好乾, 肉質好滑好嫩, 醬夠濃, 重花生味, 配埋旁邊青瓜來食岩岩好, 半隻夠3個人食。印尼雜錦抄粉絲: 有蝦有雞有蛋, 炒得夠香夠鑊氣, 粉絲夠彈牙, 食完不斷想再食, 加多小小辣就不得之了。因為屋企關係, 本身就食印尼野食到大, 而且又去過印尼幾次, 呢度可以做到同印尼食個D味道好接近, 真係好唔錯。

2018-02-14
$100 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day