2018-08-06
我朋友話想食印度菜揀左間係尖沙咀既去食 個度要上二樓既 有𨋢搭 地方都好大下 服務員會安排我地坐邊 我地首先叫左個印度香飯share食 都知印度風應該會辣辣地 但點知係好辣 唔食得辣既可能食唔到 不過係幾特別既 味道有d似糯米飯之後仲叫左個印度炸雞 因為我地都好鐘意食炸雞哈哈 有少許辣味 有d似食緊雞肉串 不過大舊版 肉質軟軟的 個人覺得印度菜一定要食既係烤餅 所以叫左牛油同芝士烤餅 我個人比較鐘意食芝士烤餅 因為唔會太濃同太流但仍然有芝士味 而牛油味就比較油 個烤餅係唔錯既 煙煙銀銀佢另外有比兩個醬 我估係隨你點哈哈 我有時會用烤餅點黎食 左邊黃色既應該係咖喱味 右邊就唔知了個度座位幾舒服 好大好寬落 要用英文同服務員溝通 不過食物選擇好多 呢度只係其中三頁有我叫既野食