2008-11-22 3 views
黎呢間食,,,係因為有fd試過話好食,,,所以決定一試,,,而且自己都係住呢個,,,既近又方便,,,於是一行四人(兩男兩女)去食,,,今次點左個三人餐,,,諗住唔夠先再散叫,,,個餐包括有雜菜咖喱角 -- 有兩款醬可點住食,,,薄荷醬及茄醬,,薄荷醬不錯薯仔椰菜花 -- 呢味我最唔欣賞,,,好一般串燒雞件 -- 略嫌乾左d香料羊肉 -- 還可以香料雞 -- 冇咩特別白飯1客 -- 撈汁食,,正!2客薄餅 -- 一厚一薄,,,薄既帶點辣,,就咁食都ok,,,,厚既點住咖喱汁食都不錯3杯汽水or3罐啤酒 -- 我地只order左汽水,,,唔知啤酒係邊隻牌子呢個餐都已經食飽左我地四個人,,,所以冇再叫其他野,,,三人餐二百幾蚊,,,除開每位都只係大約$65元度,,都算抵,,不過價錢當然因人而異la,,,唔知呢度係未正宗印度菜呢,,,d香料餸菜唔算岩我口味,,,,so,,,呢餐覺得一般,,,但又未至於唔好食囉,,,仲有呢度設有最低消費$150
今次點左個三人餐,,,諗住唔夠先再散叫,,,個餐包括有
薯仔椰菜花 -- 呢味我最唔欣賞,,,好一般
串燒雞件 -- 略嫌乾左d
香料羊肉 -- 還可以
香料雞 -- 冇咩特別
白飯1客 -- 撈汁食,,正!

仲有呢度設有最低消費$150
雜菜咖喱角
串燒雞件
香料羊肉
香料雞
$65 (Dinner)
雜菜咖喱角
  • 薄餅