Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
正日第二餐去咗呢間可以印圖案嘅咖啡店,店員真係好有我心,無意中俾佢見到我電話嘅wallpaper,跟住就已經問我係咪要印Tyson yoshi 😂因為其實第一餐已經食咗我好想食嘅燒肉,所以嚟呢度主打我係想食甜品,佢除咗甜品其實仲有正餐,朋友揀咗呢個粉紅色嘅蛋糕俾我,聽店員講話呢個係依家鋪頭主打嘅蛋糕🍰,新出味道又唔錯開頭本身冇咩期望,估唔到有驚喜,蛋糕好香嘅玫瑰味,而且入面配咗荔枝蒟蒻,仲有開心果粒,食落去唔會膩又唔會好甜,蛋糕軟綿綿,真係好驚喜,仲加咗我個名嘅Happy birthday,好sweet呀真係除咗蛋糕之外我哋仲叫咗個雞蛋仔,但係即叫即做製作需時會比較耐,店員話雞蛋仔都會有驚喜,賣相同平時出面嘅差唔多,特別之處就係面有朱古力煉奶同埋花生醬,食落去驚喜位係外脆內軟,做到平時出面雞蛋仔都未必食到嘅效果嘢飲方面我哋叫咗Hazelnut chocolate 同Baileys Latte,店員話除咗有兩款唔可以有印花之外,我哋揀呢兩款都可以,印花做出黎真係幾靚呢度環境都幾舒服同埋幾靚,而且女店員服務都好好,甜品味道都唔差,值得有下次👍🏻👍🏻