2018-01-22 648 views
第一次食飯食到投訴既意慾都冇,只係想快d食完,打人生第一篇食評叫人唔好幫襯,免得下一位受罪。點解投訴都冇意慾?1. 一坐埋位已經聽到好幾枱客投訴,已經醒水要早d填定食物單,但等咗半個鐘都未有(任何)食物到。2. 第一次食放題無食刺身。原因?因為落咗五輪,直到最尾都冇黎過。問過侍應話會追,又叫我地再落過單,都係no shown,去到last order再叫再追都係無。3. 半個鐘之後,係有野食黎,但d份量好奇怪,一碟得2至3舊。有時無點咁多份量,佢就俾勁多。感覺好似亂咁嚟。最重要係,好多食物依然都冇出現過。4. 食物品質: 如果以每人300蚊放題嚟講,絕大部分都係完全唔值,只有好少量好食。牛~還可以接受。豬~唔知點解有陣膠味。雞~正常。榴鏈炸球~朋友話最好食。炸物~麻麻。(有部分無嚟過,唔知其他食物質素如何)5. 由入座到埋單,週圍都好多人投訴,d侍應係有理每一枱客,但太多投訴處理唔切。優先處理當然係投訴較多既一枱。聽到d侍應之間對話: 。試問,我地落左單既野食會去咗邊呢?6. 侍應人數完全唔夠。但見到佢地處理投訴時,無黑面已經好好。始終唔係佢地錯,佢地只係受氣。所以我地都冇諗住投訴。同

點解投訴都冇意慾?

5. 由入座到埋單,週圍都好多人投訴,d侍應係有理每一枱客,但太多投訴處理唔切。優先處理當然係投訴較多既一枱。聽到d侍應之間對話: [依家咁樣,點都要是但放d野落個枱客道<將其他枱既食物放上去>]。試問,我地落左單既野食會去咗邊呢?

6. 侍應人數完全唔夠。但見到佢地處理投訴時,無黑面已經好好。始終唔係佢地錯,佢地只係受氣。所以我地都冇諗住投訴。同樣,廚房"林"晒檔。

7. 食2個鐘,但食野時間實制都唔知有冇1個鐘,等多過食。

8. 沒有下次幫襯!
2018-01-21
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday