🥭杏仁豆腐芒果$38呢款係香港限定🫶芒果份量好多❣️❣️芒果下層係鮮忌廉~原本仲好擔心會好重杏仁味 完全唔洗擔心~~芒果控記得唔好錯過了🫶佢既忌廉唔會好滯👍👍炸三文治既質地乾身 好似炸到西多士甘 但又一啲都唔油膩 唔會好滯 配上甜既 食落有啲係咸甜咸甜既感覺 幾特別👍👍🥘咖喱肉醬$38我係極度唔中意咖喱 🍛點知呢款佢做得好好‼️面上有層芝士🧀 封面果張係我食到一半先再影 因為 真係超爆醬 好正🤤🤤🤤比起甜我更中意呢款咸!好夾 👍👍咖哩係甜咖哩 食唔到辣唔洗擔心👍🥚焦糖燉蛋$$38推!!甜款既排名第一既話一定係呢款😍😍 面上薄薄一層焦糖 唔會過甜👏入面既燉蛋勁多又甜度岩岩好 滑捋捋🤤🤤真係食極都唔停! 炸三文治以為好油淋淋 絕對唔係 好乾身 又唔會好油膩!👍 🍵生朱古力x抹茶$38呢個有小小失望 見到佢落左勁多抹茶粉同抹茶cream,但抹茶味唔重🥹🥹 但個朱古力幾得意 細細粒 入口即溶👍
🥭杏仁豆腐芒果$38

🥘咖喱肉醬$38