2023-05-29
第一次去bagel專門店食bagel,有少少似大鄉里出城🤣🤣1️⃣芋泥麻糬bagel($50)真係大鄉里出城🤣係因為唔知原來好多配料都可以自己選擇味道,bagel嘅種類都可以揀,但第一次唔太識,所以揀咗原味🥲新鮮整好嘅bagel都好熱‼️但打開嗰刻好治癒~有煙散出嚟之餘,又有麻糬嘅拉絲,賣相相當好😋一入口滿口都係芋泥好滿足🤤🤤bagel唔硬但口感十足👍🏻麻糬揀咗抹茶味~有茶味,而且唔太甜,口感依然煙靭🙌🏻不過甜嘅babel最好都搵人share嚟食,因為食半個都已經好滿足,自己食咗一個都應該好膩😬📍總結:-作為bagel門外漢覺得呢間店好專業好多選擇🫶🏾亦好期待下次試埋鹹bagel🤩-餐廳裝修都偏向文清,但位置較少,如果想堂食就需要避開繁忙時間了~
1️⃣芋泥麻糬bagel($50)
📍總結: