6 day(s) ago
Bookmark左好耐嘅Bagel店,見到有好多人推薦,滿心歡喜特登去紅磡食,點知中了大伏...份量又細又貴味道都好一般,完全同網上睇嘅係可以話一啲關係都冇叫左厚切雞扒菠蘿Bagel,煙三文魚Bagel同埋一杯latte同椰青美式咖啡厚切雞扒菠蘿Bagel 加一杯lattle $104.4價錢嚟講佢係一啲都唔平,重點係佢叫厚切雞扒,到底厚切左喺邊?一打開個Bagel一邊係得一塊1cm都冇嘅薄雞扒而另一邊係得一粒雞皮喺入邊無錯係一粒雞皮我哋係要自己問職員攞份刀叉切開塊薄雞扒等兩邊都有肉食無論係同網上嘅圖定係佢菜單上面嘅圖都可以話係一啲關係都冇,個Bagel仲又凍又硬,菠蘿係冇味嘅,雞扒就普通屋企煎嗰隻味,真係好失望杯lattle得死甜味,而且好細杯有圖有真相:煙三文魚Bagel加椰青美式咖啡 $104.6個實物同大家嘅圖依然係一啲都冇嘅三文魚就應該得兩塊都算個Bagel我揀咗混合Bagel(洋蔥加蒜加芝麻),同樣係完全唔熱,而且好硬係比雞扒嗰個全麥Bagel更加凍同硬杯椰青美式咖啡我仲以為佢落漏咗椰青水喺入面,係得咖啡味,0椰味兩個包都又薄又凍,明明啲食評全部都話好足料點解會咁嘅鋪頭地理
厚切雞扒菠蘿Bagel 加一杯lattle $104.4
無錯係一粒雞皮
我哋係要自己問職員攞份刀叉切開塊薄雞扒等兩邊都有肉食
杯lattle得死甜味,而且好細杯
有圖有真相:
煙三文魚Bagel加椰青美式咖啡 $104.6
個實物同大家嘅圖依然係一啲都冇嘅
三文魚就應該得兩塊都算
係比雞扒嗰個全麥Bagel更加凍同硬
兩個包都又薄又凍,明明啲食評全部都話好足料
點解會咁嘅
鋪頭地理位置一啲都唔易去