我幾鍾意去蘇豪東食飯,一來比較少人,二來環境又唔錯,今次揀左wildfire,因為好想食pizza🤤餐廳主打即叫即做薄餅,分別有羅馬鬆脆餅底薄餅、拿波里風格薄餅底薄餅、餡角薄餅等等,以明火烤焗,配料豐富,所以一定要試下------1. 小食拼盤 $229 7/10拼盤有脆炸魷魚、煙三文魚、水牛城雞翼、墨西哥烤餅、炸美國波浪薯條,我覺得呢個價錢就有點貴,雖然有五款小食,但份量唔算多,可能夠2-3人分享,味道正常,魷魚脆口,調味都足夠2. 蒜香海蝦帶子薄餅 $179 8/10薄餅餡料有海蝦、帶子、燈籠椒、橄欖、鮮牛油果醬、芝士、番茄,非常足料同埋味道好豐富😋pizza烘得香脆,邊位有少少微焦,整體唔錯不過店員服務真係有待改善,不論係落單、加水、埋單都多次舉手示意,店員都係冇反應,要專登去搵佢先有反應,呢點有點失望
------
1. 小食拼盤 $229 7/10

2. 蒜香海蝦帶子薄餅 $179 8/10

2019-06-08
$150 (Dinner)