2017-06-07 256 views
今日同老公去左意粉屋食晚餐,因為唔記得左訂位,所以都等位等左差唔多半個鐘。不過等位期間,侍應見到我係孕婦,都好主動咁問駛唔駛比將椅子我坐,唔單止咁,入到去,仲主動問駛唔駛比杯暖水我,呢種體貼既服務,真係值得一讚。先叫左一個唔蜜瓜風乾火腿伴意大利黑醋,,哈蜜瓜好fresh又夠哂健康,配埋風乾火腿,夾返小小咸味,一流!再叫左個煙肉大啡菇黑松露醬餅,餅底好鬆脆,黑松露醬又好香,加埋大啡菇,味道真係好夾好好味,大力推介。每次食西餐都會比芝士卡邦拿意大利粉吸引,今次都唔例外,即刨芝士再加香脆既煙肉,非常好味。今餐真係食得好飽好滿足。

2017-06-04
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)