2024-12-13 131 views
♡ 卷物出色|古今 ♡-一直都知道銅鑼灣嘅古今好好食 知道佢喺旺角啱啱開咗分店 咁啱今年係同朋友相識七周年 就過咗嚟慶祝🎉一下~- ♡ 安格斯蔥牛卷 ♡ 嫩滑的安格斯牛肉包住蔥口感一流 汁醬可以再濃少少更好😆-♡ 日式麻醬豆腐沙律 ♡ 入面有菜、豆腐、中華沙津、三文魚籽、蟹籽等等大小籽襯托下好有口感豆腐滑捋捋 配上胡麻醬汁 特別開胃-♡ 超級龍捲風 ♡ 入面有鰻魚、炸蝦🍤、芝士、青瓜同脆片 我地幾鍾意佢呢個嘅配搭 炸蝦特別香脆-♡ 紅龍卷 ♡ 因為我哋真係好鍾意食芝士同炸蝦所以我哋叫埋紅龍卷 紅龍卷嘅分別就係上面有吞拿魚🍣擺盤上去連埋龍捲風真係好夾呀❗️❥#⇢店鋪資料:古今 (旺角)旺角彌敦道625 & 639號雅蘭中心2樓202號舖## 🔍尋找同區美食📍➾ #礦泥黃X旺角-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處#香港美食地圖#香港美食指南
♡ 卷物出色|古今 ♡
一直都知道銅鑼灣嘅古今好好食
知道佢喺旺角啱啱開咗分店
咁啱今年係同朋友相識七周年
就過咗嚟慶祝🎉一下~
♡ 安格斯蔥牛卷 ♡
嫩滑的安格斯牛肉包住蔥
口感一流 汁醬可以再濃少少更好😆
♡ 日式麻醬豆腐沙律 ♡
入面有菜、豆腐、中華沙津、三文魚籽、
蟹籽等等
大小籽襯托下好有口感
豆腐滑捋捋 配上胡麻醬汁 特別開胃
♡ 超級龍捲風 ♡
入面有鰻魚、炸蝦🍤、芝士、青瓜同脆片
我地幾鍾意佢呢個嘅配搭
炸蝦特別香脆