2019-02-27 205 views
是日中午繼續係觀塘周圍揾野食,唔想行得遠,梗有一間近apm既cafe就係魔膳啦!近近地既程度係餐廳門口係鱷魚恤中心出口旁邊,雖然要行樓梯上間cafe,但坐的環境寬敞!和大肚同事商量一番叫邊個中午餐後,我地都心屬厚切豬扒飯/意粉! 提提大家餐湯和面包要另加10蚊!基本飲品奶茶檸水就主餐包埋!主餐餐牌星期一、三、五一樣,星期二、四就另一款餐serve!(可惜今日我同同事吹水吹得太開心,冇影餐牌)好在食物就有影架!厚切豬扒好淋身,不錯不錯!依觀察,平日如星期三中午,餐廳都算客滿,結論,不能隨時walkin,穩陣起見都係要book!以今日中午餐價錢,豬扒餐盛惠68蚊,埋單每人78蚊!以呢區中午飯價位中間價,性價比還好!另外,餐廳員工見同事係大肚情況,見地滑都有温馨提示下,安排坐位時,也有提議安排較舒適的位置給我同事,說起來,算細心,值得讚賞!

好在食物就有影架!

厚切豬扒飯

$78 (Lunch)
厚切豬扒飯