2019-05-18 98 views
今日起身好肚餓,拿拿淋洗面刷牙去食早餐,我成日都會來這間茶餐廳,貪佢比同屋苑的茶餐廳好坐,同食物質素都比較好。卡位算寛敞唔窄,侍應都好好照呼,只係得一樣唔好,就係呢個餐廳營業時間只是去到4點,冇晚市的,如果有晚市就多好了。平時下午都見好多地盤工人,街坊都好喜歡來食午飯,都蠻多人的。好多時都坐滿座,今日好彩食早餐,可能我早起,唔算太多人。咁就可以輕輕鬆鬆坐耐少少都得!平時食來食去都係早晨套餐有點厭,今日就清清地叫份蛋治同熱檸水算了。第一次叫蛋治,原來個份量都幾夠,蛋治唔算話特別厚,但都算多蛋,目測啲蛋都幾滑,食落方包夠新鮮,夠軟熟,蛋真係好滑,咁多蛋好有口感,食件蛋治都有覺得好飽肚既感覺,加埋杯熱檸水清一清口腔,新一天就咁又有一個好既開始!

蛋治+檸水
2019-04-20
$28 (Breakfast)
蛋治+檸水