2017-10-05 167 views
加班後又同兄弟幫去 dinner 減壓,今次佢哋揀咗平靚正嘅放題我都係第一次來九龍城食日式放題,一入門口已經見到有韓國雪條,Apple cider 任飲,感覺上 level 都唔差坐低第一件事劃紙仔,都有過百款嘢食可以㨂。第一時間叫盤 mega 大刺身,甜蝦、元貝、三文魚、象拔蚌⋯大部份都新鮮甜美,而且賣相幾靚其實女仔就應該食啲熱野暖下個肚先刺身生冷野食應該留俾男士食 first XD我叫左我最愛嘅蟹粥,味道相對清淡,真材實料真係有半隻蟹,口感唔錯。另外牛油粟米、咖喱魷魚、同埋蒜香牛肉粒都係食得過之選另外我會推介芝麻雞翼、榴槤炸彈比喜歡食熱氣野嘅朋友味道真係唔錯,香脆又可口。喜歡食肉嘅朋友有羊扒、虎蝦、同埋蒜香焗蠔都係上價之選,送到黎嘅時候熱辣辣最好味仲叫咗個辣辣蜆湯,好味刺激。到最尾就係我喜歡韓國雪條,整體感覺唔錯。服務到位,裝修新淨,卡位都算闊落

坐低第一件事劃紙仔,都有過百款嘢食可以㨂。

其實女仔就應該食啲熱野暖下個肚先
刺身生冷野食應該留俾男士食 first XD

另外牛油粟米、咖喱魷魚、同埋蒜香牛肉粒都係食得過之選

另外我會推介芝麻雞翼、榴槤炸彈比喜歡食熱氣野嘅朋友
味道真係唔錯,香脆又可口。

仲叫咗個辣辣蜆湯,好味刺激。

$200 (Dinner)