2022-06-09
一上到去坐低諗住睇menu 諗下飲咩啦,點知有個靚仔staff行過嚟之後放低咗部電話,我當時心諗點解要放低部電話係我面前嘅?跟住個靚仔staff就向我同我啲friend開始介紹,原來係佢哋參考咗韓國酒吧嘅Group match ,部電話同個Pad係用嚟如果想認識隔籬枱可以用部電話send message(如果俾人拒絕都唔會覺得核突 (哈哈)- 叫咗幾杯嘢cocktail 呢杯勁fresh 勁好飲,佢係Whiskey soda不過加咗小小苦酒同青檸汁- 跟住飲飲下同我個朋友講好想食生果,點知咁啱比個staff 聽到,咁佢就勁好人就幫我哋調咗呢兩杯用生果mixing 嘅 cocktail ,原來芒果加vodka 係咁好飲,另一杯係mixed berry cocktail 飲落去淡淡果肉好正😍途中同啲Staff同埋其他枱又有互動一齊玩遊戲勁有氣氛,以後落去中環又有多個地方俾我Chill 啦😌😌😌