Hiring
Salary negotiable
27 days ago
2020-06-08 136 views
好耐冇一家三口出去商場行吓,今晚興起去咗馬鞍山廣場,個仔最鍾意旋轉木馬附近個影相位,成日有新嘢!行到攰搵嘢食,原來有間手3¹1東南亞餐廳,食過尖沙咀嗰間好好味,所以決定入去試吓!座位好舒服,光暗適中,侍應有禮貌,未食已經有好印象!“鴨肉生菜包”微微辣,夠惹味,連包3個嚟食!“越南鮮胡椒炒牛展”第一次食呢個菜式,好特別,送飯一流,所以立即叫咗一碗,牛展重點係唔可以硬,呢度夠淋入味,KO碗靚仔!“腰果芒果炒雞丁”最啱個仔,有芒果有腰果仲有雞肉,酸酸甜甜夠開胃,唔錯嘅配搭!“泰式蝦炒金邊粉”,上枱個賣相靚到不得了,估唔到係炒金邊粉,食落亦好好味,食咗碗飯嘅我都食咗兩碗!“鹹檸七”就唔算好但正常!“椰汁冰”太座話超好味道,連唔太嗜甜嘅佢都讚,應該唔錯!有咗呢間就唔使再去尖沙咀食喇!
鴨肉生菜包
越南鮮胡椒炒牛展