2021-09-07
近排興素食/keto menu,見2DP都開左幾耐,終於都入左去試試。先尼脆餅配純素芝士醬,脆餅佈滿好多不同種子,口感豐富,而芝士醬真係顛覆對芝士嘅想像,係完全冇芝士味,帶少少酸,因為冇食過純素芝士醬,比較唔到同出面食嘅有冇差異,第一下會覺得難入口,但食慣左就ok。Classic burger我地揀左keto版包,係乾少少,如果有埋芝麻喺面可能會好食啲?同出面食嘅不可能漢堡差不多,冇大驚喜。原個南瓜燴飯就食得又睇得,飯滿瀉埋碟上,咪睇南瓜仔細細,食食下就覺得好飽肚,真係好creamy,不一啖飯再挖埋側邊好淋又好甜嘅南瓜肉食,停唔到口!見甜品好似係推介,叫左個泰奶豆腐花,泰奶就係一貫地甜,原來我係不太接受到嘅,芋圓細細粒,都係鐘意大大粒有咬口啲,豆腐花唔夠滑🙈 見好多人叫蜜瓜刨冰,因為唔想想冰冇試到。個人覺得店員服務麻麻,不會take 2了。