2023-08-07 236 views
今次成班人一齊去食飯,有啲人想食燒肉有啲人又想食打邊爐,想要兼顧晒兩樣嘢,咁依間餐廳《牛舞》就非常之適合!而且佢哋嘅牛係農場直送鹿兒島薩摩牛最重要係而家仲做緊優惠,只要依家惠顧任何全日放題就可以加HK$98享有「原隻加拿大龍蝦冬薩功湯 (2人用)」。隻龍蝦真係好大隻好鮮甜!而且個湯底係好惹味!全日放題亦都有做緊優惠午市放題7折+2:30pm前入座盡情・燒到4pm市放題5pm後8折+8pm後盡情・燒到10:30pm而且仲有午市定食2人惠顧,1人半價!唔知個優惠做到幾時㗎有興趣問返餐廳啦!佢哋放題有唔同種類嘅牛肉可以選擇,我哋梗係揀咗最好嗰隻日本達摩和牛放題 $648,開始之前會送牛舞拼盤,其他任食部位有達摩和牛薄切、達摩和牛赤肉、達摩和牛粒、醬燒和牛肋條。自己最鍾意達摩和牛薄切同牛肋條!整體來講有多達134款食物可以任食!我鍾意依間餐廳嘅特別之處係,海鮮方面亦有好多選擇,亦有好多高質嘅食材例如甲羅燒同埋磯煮鮑魚!喺甜品方面有多款明治雪糕雪條可以選擇最後發現仲有額外多達七款泰式料理任食:泰式生蝦、香蘭葉包雞、泰式菠蘿炒飯、泰式酸辣鳳爪、木瓜雪耳糖水同泰式炸魚餅!我自己就推薦泰式生蝦同埋泰式

全日放題亦都有做緊優惠
午市放題7折+2:30pm前入座盡情・燒到4pm
放題5pm後8折+8pm後盡情・燒到10:30pm
而且仲有午市定食2人惠顧,1人半價!

唔知個優惠做到幾時㗎有興趣問返餐廳啦!

甜品方面有多款明治雪糕雪條可以選擇

我自己就推薦泰式生蝦同埋泰式酸辣鳳爪都好好食😋