呢排好想食放題又想打邊爐,就嚟咗銅鑼灣嘅呢一間牛舞滿足下食肉嘅慾望👍🏻呢一個日本和牛薩摩放題套餐真係夠晒豐富豪華!超級多款食物可以俾我哋揀,望到個Menu都眼花!頭盤滿滿嘅牛肉擺咗喺上面,每一款脂肪比例厚薄都各有不同,入面嘅種類都多到數唔晒,其中有特上西冷牛牛後腿、牛肩胛、牛背赤肉、牛胸腹肉等等,真係夠晒講究👍🏻任食牛肉嘅選擇都好多,我好鍾意食佢哋嘅薩摩牛和牛粒,細細粒咁樣擺落口,食到陣陣牛肉香。燒肉嘅薩摩牛🥩真係好正,肉質鮮嫩,入口即溶。薩摩牛嗰種脂肪分佈得好均勻,燒得啱啱好嘅時候,啖啖肉都係咁滑咁腍,真係一試難忘。仲有牛粒🍖,啲肉粒燒得啱啱好,外皮烤得微微焦香,但入面嘅肉仲保持住啲嫩滑,咬落去啲肉汁喺口腔裏面流動,夾埋啲香料調味,味道簡直係對味蕾嘅一場饗宴。食完之後仲會令人回味無窮,成日諗住要再去食多次。真心推介比大家,下次去食燒肉嘅時候,記得要試吓薩摩牛同埋牛粒,絕對唔會令你失望嘅!😋其中有幾款嘅牛肉造型仲好靚呀,成朵玫瑰花!甲羅燒燒到陣陣香味撲鼻,超級邪惡又滿足!套餐重要包埋自助吧,喺呢度見到我好想食嘅椒鹽燒賣👍🏻仲有啲香芋丸、炸春卷等等都香脆呀。

牛牛後腿、牛肩胛、牛背赤肉、牛胸腹肉等等,真係夠晒講究👍🏻
甲羅燒燒到陣陣香味撲鼻,超級邪惡又滿足!