2023-03-22
男朋友帶路 話要帶我去食好西佢話之前食過好好食 想帶我去一齊回味下餐廳可以揀ℐ𝓃𝒹𝑜𝑜𝓇 定 𝑜𝓊𝓉𝒹𝑜𝑜𝓇𝑜𝓊𝓉𝒹𝑜𝑜𝓇就全白色 ℐ𝓃𝒹𝑜𝑜𝓇 就以木色為主𝕆𝕣𝕕𝕖𝕣 左 🅵🆁🅴🅽🅲🅷 🆃🅾🅰🆂🆃 法蘭西多士 $𝟡𝟠靚靚既🆃🅾🅰🆂🆃 有玫瑰乾花 開心果 玉桂粉再加蜜糖作裝飾 其實唔洗點個奶油都已經夠甜 個🆃🅾🅰🆂🆃 仲有好濃既牛油味 🄿🅄🄻🄻🄴🄳 🄿🄾🅁🄺 🄱🄴🄽🄴🄳🄸🄲🅃 辣手撕豬肉班尼迪$𝟙𝟛𝟠 好高 有𝟚層酸種麵包 再加上辣手撕豬肉 疊疊疊疊 高呀! 口感好豐富 有新鮮青蘋果 有黃色既蘋果醋荷蘭醬 有🄱🄴🄽🄴🄳🄸🄲🅃 再加上手撕豬肉 好多野食呀 不過我用左少少時間研究左要點開始食 首先我攞左底個塊🆃🅾🅰🆂🆃先 夾埋🄱🄴🄽🄴🄳🄸🄲🅃同手撕豬肉開始食 之後先食上面個塊 我怕如果中間切黎食 個層層疊會跌落黎🅱🆁🅴🅰🅺🅵🅰🆂🆃 🅱🅾🆆🅻 早餐碗$𝟙𝟛𝟘男朋友就係念念不忘呢個bowl 佢仲話想自己試下種火箭菜 個蛋夠滑 蕃薯同蕃茄都煎過再加上調味料 好食之餘個樣又靚🄲🄷🄾🄲🄾🄻🄰🅃🄴 🄱🄴🄴🅃🅁🄾🄾🅃 🄻🄰🅃🅃🄴朱古力紅菜頭拿鐵 🄻🄰🅁🄶🄴 🅂🄸🅉🄴 $𝟜𝟠 係無紅菜頭味既 只有朱古
佢話之前食過好好食 想帶我去一齊回味下
餐廳可以揀ℐ𝓃𝒹𝑜𝑜𝓇 定 𝑜𝓊𝓉𝒹𝑜𝑜𝓇
𝑜𝓊𝓉𝒹𝑜𝑜𝓇就全白色 ℐ𝓃𝒹𝑜𝑜𝓇 就以木色為主
𝕆𝕣𝕕𝕖𝕣 左
🅵🆁🅴🅽🅲🅷 🆃🅾🅰🆂🆃 法蘭西多士 $𝟡𝟠
🅱🆁🅴🅰🅺🅵🅰🆂🆃 🅱🅾🆆🅻 早餐碗$𝟙𝟛𝟘
係無紅菜頭味既 只有朱古力既味 但又唔會太甜又唔會太苦
🅼🅰🆃🅲🅷🅰 🅻🅰🆃🆃🅴 有機抹茶拿鐵 🅻🅰🆁🅶🅴 🆂🅸🆉🅴 $𝟝𝟘
男朋友𝕆𝕣𝕕𝕖𝕣既 佢話做咩有𝟚個象拔蚌係杯飲品上🤣我話係𝟚隻天鵝呀 ℬ𝓉𝓌 佢個杯抹茶拿鐵 茶味濃 唔甜