2008-05-25 2 views
男友喜歡食pizza,見大家的comments都咁好,我地都忍不住去試一試。7點幾,已經企滿曬人等位。環境有dd快餐店的感覺,不過位同位之間都幾闊落。場內有bar檯同普通檯。我地都覺得bar檯的氣氛好似好d,不過人多,我地冇得選擇。呢一晚我地叫左pepperoni supremo同埋Original BBQ chicken兩款pizza。等食的時間大約係15分鐘左右,算係fair。另外我地仲叫左lemon tea,iced lemon tea係無限添飲的,而侍應都會為大家時常添飲的。先黎Original BBQ chicken pizza。雞肉唔算多,但成個pizza有好香的BBQ醬汁味道,配埋食真係幾惹味。可選擇加dd放0係檯面的辣椒粒,仲可以request侍應畀d辣汁,呢度用既唔係tabasco,味道冇咁酸,唔會蓋過pizza的BBQ醬同雞肉的味。Pepperoni superemo的餅比BBQ chicken薄同脆,不太嗜辣的男朋友覺得辣肉腸的辣味都幾刺激,如果真係好唔食得辣的就唔好點呢款。我覺得呢款pizza的味道算係唔錯,但味道就唔算驚喜。總體而言,食物的選擇都幾多,有十數款

總體而言,食物的選擇都幾多,有十數款pizza、pasta同appetizers。唯一覺得有d古怪的,就係發現dessert的價錢拍得住一個pasta...
BBQ chicken
BBQ chicken
pepperoni
pepperoni
$130 (Dinner)