2023-01-19
🍽 Go Dutch Cafe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 今日約左個朋友食lunch黎左呢間樓上Cafe, 我地叫左個二人餐,包括左一款小食,兩款主食,兩款甜品同兩杯飲品 ($398)😁🟡 RS16 避風塘脆炸軟殼蟹 🦀👉 軟殼蟹切成一件件去炸👉 炸粉一啲都唔厚,而且炸得好香口 👉 面層鋪滿粒粒炸蒜,脆卜卜🧄👉 椒鹽味足夠🟡 RM9 特濃龍蝦汁帶子蟹肉意粉🍝👉 意粉硬度足夠,唔會過淋👉 龍蝦汁味道濃郁🦞👉 蟹肉多,帶子彈牙🦀👉 有埋Rosemary 幾夾🌱🟡 RM11 Go Dutch 特色黑椒鹹豬手配薯角🐖👉 豬手切得靚,豬手肉味濃郁好淋👉 多D鹽灑上面會更好👉 有蜜糖係面 有種香甜味 🍯👉 薯角香脆熱辣辣 🥔🟡 RD1 是日精選蛋糕 - 蘋果肉桂 🍎👉 甜度岩岩好 🍰👉 一啲都唔會太heavy 👉 Cream cheese 又有口感 🧀🟡 RD4 士多啤梨牛角包窩夫 🧇👉 口感特別新頴,佢唔似普通嘅窩夫,更鬆脆似牛角包👉 配上士多啤梨醬帶有少少酸,好味 🍓Cafe適合知己好友聚會,坐得舒服又有Board Game 玩,Customer servic
🟡 RS16 避風塘脆炸軟殼蟹 🦀
👉 軟殼蟹切成一件件去炸
👉 炸粉一啲都唔厚,而且炸得好香口
👉 面層鋪滿粒粒炸蒜,脆卜卜🧄
👉 椒鹽味足夠
🟡 RM9 特濃龍蝦汁帶子蟹肉意粉🍝
👉 意粉硬度足夠,唔會過淋
👉 龍蝦汁味道濃郁🦞
👉 蟹肉多,帶子彈牙🦀
👉 有埋Rosemary 幾夾🌱
🟡 RM11 Go Dutch 特色黑椒鹹豬手配薯角🐖
👉 豬手切得靚,豬手肉味濃郁好淋
👉 多D鹽灑上面會更好
👉 有蜜糖係面 有種香甜味 🍯
👉 薯角香脆熱辣辣 🥔
🟡 RD1 是日精選蛋糕 - 蘋果肉桂 🍎
👉 甜度岩岩好 🍰
👉 一啲都唔會太heavy
👉 Cream cheese 又有口感 🧀
🟡 RD4 士多啤梨牛角包窩夫 🧇
👉 口感特別新頴,佢唔似普通嘅窩夫,更鬆脆似牛角包
👉 配上士多啤梨醬帶有少少酸,好味 🍓
Cafe適合知己好友聚會,坐得舒服又有Board Game 玩,Customer service 👍🏻
🍽 餐廳:Go Dutch Cafe
📌 地址:旺角登打士街43H號登打士廣場10樓