2024-10-28 439 views
本身係網上search左佐敦有咩推介, 自己本身都中意食烏冬就被依間吸引左, 同埋個薯仔咖喱烏冬賣相幾吸引, 但可惜當日7點已經賣晒了咁就點左兩個沾烏冬食, 因為出面好少聽沾烏冬, 多數湯唯主, 就試下佢啦結果係超乎難食!!烏冬麵質唔彈牙, 如果佢係出名自家手打既話, 係可以講好失敗沾麵汁同普通湯無分別, 係我食過最稀身既沾麵汁, 基本上係掛唔到上烏冬上菜時提左我地小心熱, 但其實個沾麵汁係無好熱, 我兩三分鐘後已經凍晒, 而烏冬又唔係熱既食到最後問加唔加柚子湯飲, 想講其實佢本身已經可以就咁飲, 一D都唔係平時食開沾麵果種又濃又稠身餐點失望都係其次, 當日叫左套餐所以都有兩款小食跟埋, 小食味道正常但當我地一夾起最後一舊, 店員快到我都未擺落口已經收起隻碟, 其實都知香港食野有用餐時間, 又多人排隊, 但你本身set左用餐時間就可唔可以唔好趕客咁, 小食係咁, 當然食完個烏冬亦係一樣總結, 我唔排除佢薯仔咖喱烏冬好味, 但如果要咁既服務我都唔會再去試了
結果係超乎難食!!

豚肉沾烏冬
2024-10-24
$150 (Dinner)